![]() |
|
Arcade![]() |
Google Maps | Foto Galeri | PDA |
|
|||||||
|
Sevgili misafirimiz! TrForumuz.Biz Forumu'ndan faydalandığınızı ve memnun kaldığınızı umarız. Ancak henüz üye olmadığınızı görüyoruz. Neden 1 dakikanızı ayırarak ücretsiz üye olmuyorsunuz? Üye olduğunuzda, forumumuzu sınırsızca dolaşıp arama yapabilir, mesaj yazabilir, sorularınız varsa sorabilir, kendi konularınızı açabilir, diğer üyelerle mesajlaşabilir, yarışmalara ve oylamalara katılabilir, online oyunlarımızdan oynayabilir ve daha bir çok imkan ve özellikten yararlanabilirsiniz. Hemen şimdi kayıt olun! Eğer forumumuza üyeyseniz, lütfen sayfanın sağ üstündeki bölümden giriş yapınız. |
![]() |
|
|
Topik Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
|
Mete Han
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 23/06/2007
Nerede: Türkeli
Rep Puanı: 113276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz Neredesin Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bu Gemi Bu Karadeniz Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Ararım İzini Dolmabahçeden Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden İçimde Sen ,Gözümde Sensarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Kurban Olam Yürüdüğün Yollara Kara Peçe Yakışmıyor Kullara Uyan Bak Bizim Hallara Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Bulutlar Terinden, Dağlar Kokundan Sarhoştur Sevdiğim Mahsuni Bundan Bir Daha Gel, Gel Samsundan Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerde Nerdesin Dost Aşık Mahsuni Şerif [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt yaptırmak için tıklayın...] ![]() Söz uçar yazı kalır.. Yazıda kalmıyorsa.. Konu Castiel tarafından 08.05.2009 Saat 21:01 tarihinde değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Atatürk`ün İzindeyiz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 26/06/2007
Nerede: ڪےMaviiڪے
Rep Puanı: 104384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O`nsuz geçen tüm yılların boynu bükük .
Teşekkürler Castiel. ..Hiç!
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 26/06/2007
Nerede: Her yer bizim... Takımı: Fenerbahçe SK
Rep Puanı: 38799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçekten çok iyi video.
Özlüyoruz... Teşekkürler Castiel. || Ben giderim; benden arta kalan bu kubbede bir hoş seda imiş... ||
Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki... "...oysa sevin dedi tanrı. adı 'sevgili' olanlar bile karşılık istiyor kalbinin atış hızına. ben seni seviyorum ama dur bakalım sen de beni 'benim seni sevdiğim kadar' seviyor musun? oysa sevin dedi tanrı.önce sizi sevmeyenlerden başlayın işe, karşılık istemeden, pazarlıksız sevin, sizi seveni de sevmeyeni de. oysa sevin dedi tanrı..." ![]() Aşkınla olduk derbeder Bu sevda bir ömre bedel FENERBAHÇELİ olmanın gururu bizleri yeter |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazandığı Turnuva Sayısı: 20 Üyelik Tarihi: 26/06/2007
Nerede: Ankara
Rep Puanı: 83014
Teşekkürler Castiel. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Rep Puanı: 2790
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eksikliği daha bir derinden hissediliyor, yaptıklarının değeri daha bir anlaşılıyor. İçinde olduğumuz zor günler için anlamlı bir video olmuş, teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() ![]() ![]() ![]() Kazandığı Turnuva Sayısı: 6 Üyelik Tarihi: 26/01/2008
Nerede: ||..ANKARA..||
Rep Puanı: 53010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu şarkıyı çok seviyorum .. Telefonumun msj sesi yaptım .. Bazı dengesizlerin telefon sesini duyunca sinir oluyorum ..
![]() [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt yaptırmak için tıklayın...] Maviye ıslanmak iyide;
Şu sırılsıklam özgürlük, esaretime dokunuyor… |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Demirbaş Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 21/10/2007
Nerede: Sesin Geldiği Yerde Takımı: Fenerbahçe
Rep Puanı: 124567
''Aşık Mahsuni '' Seslendirmesiyle Daha Önce Paylaşmış Olduğum '' Sarı Saçlım Mavi Gözlüm''
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt yaptırmak için tıklayın...] Nerde Nerde Nerdesin Dost Her Hakkım Saklıdır® Ayazagali
|l|lllll|l ll||ll||ll l ³³°¹³¹²² °¹²²¹³³ [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt yaptırmak için tıklayın...] |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Mete Han
Teşekkürler ayazagali.
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt yaptırmak için tıklayın...] ![]() Söz uçar yazı kalır.. Yazıda kalmıyorsa.. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
![]() Üyelik Tarihi: 29/04/2009
Nerede: istanbul
Rep Puanı: 512
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalbimizde yaşıyor...
Teşekkürler Castiel. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Mete Han
Dailymotion yasaklandığı için video metacafeye yüklenmiştir. İkinci videodan izleyebilirsiniz.
[Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt yaptırmak için tıklayın...] ![]() Söz uçar yazı kalır.. Yazıda kalmıyorsa.. |
|
|
|
|
![]() |
| Topik Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|